Het centrum van zijn

MINDFULNESS voor op het werk en privé

Compas 2017

38307048_s


Vind en toets je pad voor het nieuwe jaar!

Een dynamische dag vol meditaties en opstellingen om jouw ware pad voor het komend jaar te onderzoeken, ontdekken en onderstrepen. Een programma in samenwerking ontwikkeld tussen Manasha, centrum voor heelwording en Het Centrum van Zijn.

De jaarwisseling is altijd een mooi moment om te reflecteren op het afgelopen jaar en vooruit te blikken op het nieuwe, maagdelijke jaar dat voor je ligt.
Vaak horen daar goede voornemens bij. Meer sporten, minder drinken, vaker dit, nooit meer dat.. Prima, maar vaak tijdelijk en aan de oppervlakte. Dieper van binnen speelt een grotere afweging.
Wil ik wel door op het pad dat ik bewandel? Past wat ik nu doe bij wie ik werkelijk ben? Moet ik niet juist doorpakken op wat ik echt wil? Nou, wat wil ik nu eigenlijk precies dan?

Vragen die opkomen als je iets langer stilstaat met antwoorden die vaak dieper al liggen opgeslagen. In je ziel, je bestemming, in wat je echt wil.

Op deze laatste dag van de vakantie krijg je de gelegenheid om door middel van mindfulnes- en compassiemeditaties, en opstellingen onder deskundige begeleiding je eigen Compas te ijken.
Meer helderheid over wat je echt wil en wat ook niet. Aftasten of jouw keuzen wel echt zijn en stevig genoeg om op door te pakken in het nieuwe jaar.


Wanneer: zondag 8 januari 2017 van 10.00 tot 16.30 uur

Waar: Heelhuus gezondheidscentrum, De Gaikhorst 2, Warnsveld (Zutphen)
Begeleiders: Karin Gescher en Monique Doderlein de Win
Compas 2017 gaat door bij minimaal 10 en maximaal 20 deelnemers. (inmiddels voldoende aanmeldingen!)

Kosten: € 85,- per persoon inclusief koffie, thee gedurende de gehele dag en een (vegetarische) soep voor bij je eigen meegebrachte lunch.
Actie: Bij aanmelding met 2 personen tegelijk krijg je € 20,– korting en betaal je per persoon € 75,-

Aanmelden kan door middel van deze link.