Het centrum van zijn

MINDFULNESS voor op het werk en privé

Mindfulness wandelcoaching

hetcentrumvanzijn-wandelcoachingAls je wandelt kom je in beweging, maar niet alleen met je lijf. Ook wat vastzit in je hoofd krijgt ruimte en komt gemakkelijker vrij als je beweegt. Samen bewandelen we wegen buiten jouw vertrouwde wereld. We slaan letterlijk en figuurlijk nieuwe wegen in en dat helpt je om makkelijker open te staan voor inzichten.

Wandelen in de natuur helpt ons ook om stil te worden in ons hoofd. De rustgevende werking van de natuur helpt je beter te luisteren naar datgene wat jou echt bezighoudt. Waardoor je beter in staat bent te ervaren dat ‘kiezen om te kiezen’ ook een optie voor jou kan zijn.

Daarnaast biedt de natuur ongekende mogelijkheden om te werken met metaforen en symbolieken. Door vraagstukken visueel te maken en het met de natuur te verankeren, ontstaat er afstand maar tevens de mogelijkheid om als waarnemer naar jezelf te kijken. Dit kan een enorm sterk bewustzijn teweeg brengen.

De natuur is voor ons een prachtige werkplek. Van moment tot moment is ze aanwezig in het NU. Leeft haar leven zoals het zich Nu aandient, zonder oordeel, zonder streven, met geduld, keer op keer kan ze loslaten en opnieuw beginnen.
De natuur kan moeiteloos in het huidige moment  Zijn; zomer,winter, dag of nacht, het is wat het is. De natuur vraagt zich niet af hoe het zou kunnen zijn. Bestaat er een grotere Mindfulness-spiegel?

 

Wat wordt aangeboden?

  • Gediplomeerde trainers met levenservaring, werkervaring, inzichten, wijsheid en passie voor Mindfulness wandelcoaching.
  • Wandelsessies van circa 2 uur.

Kosten

De kosten voor een wandelsessie van 2 uur (omgeving Achterhoek) bedragen  95,- (excl. BTW voor particulier),

Indien vergoeding door bedrijf of organisatie € 85,- per uur (excl. BTW).

 

Ervaringen van deelnemers:

Ik ken Monique al een hele lange tijd, nadat ze een andere levensweg in ging heb ik het contact behouden. Aangezien ik zelf op een kruispunt in mijn leven zat heb ik een afspraak met Monique gemaakt. We hebben een wandelsessie gedaan en hierin hebben we mij een spiegel voor gehouden om mezelf weer te ontdekken. Deze sessie heeft me geholpen om mezelf weer in perspectief te krijgen en de opties die voor me staan te schatten op de juiste waarde. In mijn drukke bestaan was dit de manier om weer eens ‘down to earth’ te komen. -Dennis

Ik ben nog helemaal onder de indruk van de wandeling met Monique. Het heeft me Inzicht opgeleverd op een punt waar ik al langer tegenaan loop. Nu kan ik het plaatsen en zet ik de eerste stappen om hiermee om te gaan. De manier waarop Monique dat begeleidt is heel bijzonder: met warme volle  aandacht en vakkundige, (zachte maar zekere) sturing van het gesprek.
Dank je Monique voor deze onvergetelijke wandelcoaching!
(En dank aan de natuur voor haar intense aanwezigheid, in het bijzonder de ree die even, oog in oog met ons, bleef staan… Het heeft mij goed gedaan.) -Monique