Het centrum van zijn

MINDFULNESS voor op het werk en privé

Mindfulness Heelhuus

Mindfulness Zutphen Warnsveld Heelhuus

Vanaf januari 2015 starten wij ook met een breed aanbod Mindfulness in het splinternieuwe Heelhuus in Warnsveld-Zutphen. 
In een warme en aangename sfeer en omringd door vele specialisten, verzorgen wij de groepstrainingen en individuele sessies van de aandachtstraining Mindfulness (MBSR).

 

In het Heelhuus staat de mens centraal; klein, groot, jong, oud, gezond en minder gezond. Er wordt uitgegaan van het individu en gekeken naar wat deze persoon nodig heeft om in balans te komen, te genezen, gezond(er) te worden. Niet alleen de klacht zelf wordt behandeld, maar ook de oorzaak ervan achterhaald. Er wordt een grote diversiteit aan behandelingen geboden. Van fysiotherapie en acupunctuur tot echografie en van logopedie en lifestyle begeleiding tot rouwbegeleiding. De behandelingen zijn erop gericht om het zelfgenezend vermogen van de geest over het lichaam te herstellen en te zorgen dat daar zelf invloed op kan worden uitgeoefend.

Het Heelhuus slaat een brug tussen de Westerse en Oosterse Geneeswijzen, zodat ze elkaar aanvullen en versterken. Trainingen en cursussen als Mindfulness trainingen, informatieavonden en workshops Energie & Bewustzijn en Medische Fitness Trainingen zijn slechts een paar voorbeelden uit het (toekomstige) programma.

Voor meer informatie over Mindfulness klik hier en voor aanmelding Mindfulness klik op onderstaande button.

Voor de overige diensten en mogelijkheden van het Heelhuus, bel 0575-746046 of kom even langs aan de Gaikhorst 2, 7231 NB  Warnsveld.

 

Aanmelden en informatie Mindfulness Centrum van Zijn