CORONA UPDATE/3 D.D. 23-5-2020

Abdy Doetichem Mindulness Centrum van Zijn

Op basis van de RIVM-richtlijnen en de richtlijnen van onze beroepsvereniging VMBN mogen wij weer starten met onze groepstrainingen per 1 Juni.

Wij werken volgens onderstaand protocol, we vragen je hiervan nota te nemen:

Protocol is opgesteld door de overheid in samenwerking met de VMBN, de beroepsvereniging voor specialisten op het gebied van Mindfulness-based Programs en het Centrum van Zijn. 

 

Meldingsplicht: Door deel te nemen aan onze trainingen ben je verplicht te allen tijde om, indien bij jou binnen 2 weken na afloop van onze training, waar jij aan hebt deelgenomen, COVID-19 wordt vastgesteld, dit bij ons te melden.  Wij zijn op onze beurt verplicht om aan de andere deelnemers uit jouw groep dan te melden dat bij een deelnemer COVID-19 is vastgesteld. 

Algemene voorschriften die langere tijd gelden:

  • 1,5 meter afstand houden, vaak handen wassen, in je elleboog hoesten en niezen, papieren zakdoekjes gebruiken en daarna direct weggooien, geen handen schudden, en thuis blijven bij klachten.
  • Neem een eigen plaid mee als je die wenst.
  • Neem een eigen flesje water mee.
  • Voorafgaand aan de training handen wassen met water en zeep of ontsmetten met ontsmettingsmiddel. (wordt klaargezet door ons bij de ingang).
  • Handschoenen en mondkapjes kun je dragen maar zijn niet verplicht.
  • Heb jij of heeft iemand in je huishouden in de afgelopen 14 dagen de diagnose corona gehad? Blijf dan thuis! Deze vraag wordt je ook bij het betreden van de Abdijhoeve elke keer gesteld.
  • Heb jij of iemand in je huishouden in de afgelopen 24 uur last gehad van koorts, hoesten, (neus)verkoudheid, niezen, keelpijn, kortademigheid of benauwdheidsklachten? Blijf dan thuis!  Deze vraag wordt je ook bij het betreden van de Abdijhoeve elke keer gesteld.

Wij zorgen voor de 1,5 meter opstelling in de trainingsruimte. De trainingsruimte wordt vooraf en achteraf gelucht en ook tijdens de training blijven de ramen en deuren open. Deurknoppen/ trapleuningen/toilet e.d. worden vooraf en achteraf gereinigd.

Na afloop van de training gelieve je niet in het gebouw te blijven.

Zowel wij als trainers en jullie als deelnemers hebben een verantwoordelijkheid jegens elkaar zowel binnen als buiten. Wij vertrouwen op ieders integriteit en heb er alle vertrouwen in dat we er samen weer mooie trainingen van maken. 

Mocht je nog vragen hebben, bel gerust, 06-53 894 205.

Totziens!