Elke dag meer Mindfulness

www.hetcentrumvanzijn-MIndfulness-Doetinchem-Rotterdam-recensieAf en toe komt er een schrijver voorbij die je raakt met zijn passie. En daarvan is Rob Brandsma er één. De wijze waarop hij schrijft; helder, duidelijk, sympathiek, authentiek, en zeer overzichtelijk blijft boeien in al zijn boeken.

In dit boek is hij er goed in geslaagd om zijn boodschap ‘ Het gaat er niet om wat je krijgt, maar hoe je ermee omgaat’ op een leerzame, plezierige manier aan ons te vertellen via het geschreven woord.

Kies voor een route in dit boek en volg op thema, deze ‘ begeleide rondwandelingen’  zoals Aandacht, Angst, Compassie, Controle, Gedachten, Intimiteit, Moeten, Overgave, Stress en nog heel veel meer. Je kunt ook kiezen om vrijblijvend te dwalen door de columns en de vele citaten. Stel je ontvankelijk op en laat het geschrevene tot je doordringen en doe er je voordeel mee. Of zoals Brandsma zelf schrijft in zijn voorwoord: ‘ Elke dag de tijd nemen voor wat slow reading is op zichzelf een waardevolle Mindfulness oefening’.

 

Elke dag meer Mindfulness

Rob Brandsma 

Uitgeverij Scriptum 

ISBN: 9055942979