Levenspadwandeling

levenspadwandeling2

Deze wandeling beschreven in een wandelgids van hoogwaardige kwaliteit geeft je een moment van bezinning. Door de (zingeving) vragen in de gids kom je verschillende levensthema’s tegen. Bijvoorbeeld; In welke periode zit je? Waar zou je jezelf plaatsen en waarom? Word je gezien? Of zorg je wel dat je gezien wordt? Wie zichzelf wil leren kennen, kan op allerlei manieren te werk gaan. Eén daarvan is beginnen met het stellen van de juiste vragen.

 

 

levenspadwandelingJan Willem Koch is daarin geslaagd met het ontwerp van deze prachtige ‘Levenspadwandeling-gids. De route 10 km, loopt heel prettig, lekker door de bossen met hier en daar een mooi gekozen rustpunt, o.a. in de kapel van de de Sint Willibrordsabdij waar je de ‘oorverdovende’ stilte kunt ervaren. Ook kun je de route in twee keer lopen daar is rekening mee gehouden.

Deze route laat je ervaren dat de natuur een prachtige plek is. Van moment tot moment is ze aanwezig in het NU. Leeft haar leven zoals het zich Nu aandient, zonder oordeel, zonder streven, met geduld, keer op keer kan ze loslaten en opnieuw beginnen! De natuur kan moeiteloos in het huidige moment  Zijn!

Deze levenspadwandeling bevelen wij van harte aan. Hij is uitgezet in de bossen van de Slangenburg in Doetinchem en o.a. de koop in de kiosk van kasteel Slangenburg in Doetinchem. Meer info zie: www.levenspadwandeling.nl