Mindful wachtwoord

Mindfulness tip wachtwoord HOI centrum van zijn Rotterdam Doetinchem ZutphenJe kent het misschien wel, van die computerprogramma’s die elke 30 dagen om een nieuw wachtwoord vragen. Een ergernis of juist super handig bij je goede voornemens?

Volgens deze tip is het heel handig!  Het helpt immers als je heel regelmatig mindful herinnerd wordt aan je goede voornemens. En waarom zou je daarvoor dan je wachtwoord niet gebruiken dat je soms dagelijks moet invoeren?

Eigenlijk heel simpel. Een paar voorbeelden: Stel dat je het voornemen hebt dat je wil werken aan een relatie na een flinke aanvaring. Dan zou je wachtwoord zomaar iets kunnen zijn als:

  • GeenWrok4haar!
  • Je wilt vroeger naar bed: Sleep@before12
  • Stoppen met roken: StopRoken4Ever
  • Meer bewegen: Move4Times@week

 

 

En zo maak je voor elk voornemen een eigen combinatie. Kies uiteraard altijd een veilig (en niet te eenvoudig) wachtwoord. Soms is het even puzzelen omdat een specifiek aantal cijfers/letters nodig zal zijn. Maar ook dat gepuzzel is aandachtig bezig zijn met je goede voornemen!

Zoek je meer inspiratie? Lees dan zeker ook even dit artikel van Mauricio Estrella en zie hoe het zijn leven heeft veranderd.