Herken de druppel !

Werkstress Mindfulness Centrum van Zijn Week van de werkstress: Herken de druppel !

Ruim 1 op de 7 werknemers in Nederland heeft last van werkstress. Een derde van het werkgerelateerde verzuim vindt zijn oorzaak in psychische ziekten en bijna 1 miljoen mensen loopt het risico op een burn-out of andere werkgerelateerde psychische ziekte. Confronterende cijfers met een enorme impact.

Mindfulness blijkt een zeer effectief instrument om een goede balans te krijgen tussen inspanning en ontspanning.

Mindfulness is  wetenschappelijk goed onderbouwd en is er een steeds grotere groep van liefhebbers en beoefenaars die volop profijt heeft van deze investering. Van de rust, het overzicht, de mildheid en relativering. Bij een verantwoordelijke baan, een druk gezin, een pittige opleiding of juist in een periode van reflectie.
Grote bedrijven als Google, Apple, KPMG, defensie, Philips, Rabobank, politie en brandweer hebben Mindfulness al langer ontdekt als effectief instrument. De populariteit is sterk groeiend.

Als je mensen kunt leren meer stil te staan bij wat ze voelen en denken en hoe ze omgaan met dingen, dan kan dat alleen maar een positief effect hebben op hun welzijn en op de werksfeer. En dus op het uiteindelijke product. Maar het beperkt zich niet tot het zakelijke: het is de bedoeling dat ze zowel op het werk als in de privé-sfeer goed in hun vel zitten.

Het Centrum van Zijn ondersteunt graag ‘De week van de werkstress’ die van 13 tot 16 november 2017 in heel Nederland wordt gehouden .

Actie 2017:
Als stimulans van ‘De Week van de Werkstress’ bieden wij tegen een gereduceerd tarief een ‘workshop Mindfulness’ aan voor bedrijven in Achterhoek.
In een informatieve bijeenkomst van circa 2 uur proeven de deelnemers aan Mindfulness en wat dat voor ze persoonlijk kan betekenen. 
De workshop hoeft niet in de week van 13 tot 16 november plaats te vinden de aanvraag wel.
Een mailtje naar: info@hetcentrumvanzijn.nl volstaat. 

Geen tijd of nog niet toe aan een workshop? Wij geven natuurlijk ook graag advies over wat Mindfulness voor het bedrijf en de medewerkers kan betekenen.